Gezinsdag met sportief tintje

Beste geïnteresseerden,

Op zaterdag 10 juli jl. vond dan eindelijk de ‘Gezinsdagje met een sportief tintje’ plaats op het grasveld tegenover de Rosweide.

Drie weken ervoor kwam het idee, met de versoepelingen die er waren, om toch nog voor de zomervakantie de dag te gaan organiseren.

Hoewel het wat last minute was, want alles moest nog uitgedacht worden, is het toch gelukt om op tijd deze mooie dag voor elkaar te krijgen. We willen dan ook alle bedrijven en vrijwilligers bedanken voor de snelle reacties, medewerking en hulp die we hebben mogen ontvangen.

De dag begon zaterdag al vroeg. Om 10.00 uur werd gestart met het maken van de indeling voor de activiteiten, het veld werd versierd met vlaggetjes, er werden tafels en banken geplaatst en de springkussens en oud Hollandsche spellen arriveerden.

Nadat een korte onderbreking vanwege een doorgeslagen stoppenkast, konden we dankzij behulpzame omwonenden dan eindelijk zorgeloos van start met de dag.

Er waren springkussens voor groot en klein en zelfs een heuse stormbaan voor de allerstoersten.

Verschillende Oud Hollandsche spellen zoals vier-op-een-rij en zaklopen konden gedaan worden, maar ook bierpul schuiven en vliegend tapijt was aanwezig.

Aan de andere kant van het veld lagen stapels met stenen om versierd te worden met mooie gekleurde stiften, zo konden kinderen hun eigen ‘Happy Stone’ maken.

En verderop op het veld werd er gevoetbald tussen jong en oud.

Uiteraard is er ook gedacht aan de innerlijke mens.

Chipkettingen werden geregen aan aardbeienveters, crêpes werden gebakken door Smikkelen met Mar en er stond een rij voor de suikerspinmachine. Wat een kunst is dat nog!

Als kers op de taart was Daysee Poppy er en maakte de mooiste schminkcreaties op de gezichten van de kinderen.

Het weer was ons goed gezind, dachten we…. want daar waar volgens de buienradar pas vanaf 17.00 uur wat miezer zou vallen, daar viel rond 15.00 uur een enorme bui naar beneden, die niet meer stopten.

Uiteindelijk was alles en iedereen zo nat, dat het niet eens meer uitmaakte, maar wel genoeg reden om zo goed en zo kwaad als het kon alles in te pakken.

Ook nu weer dankzij de hulp van de aanwezigen was dit snel gebeurd en kon iedereen thuis opdrogen.

Ondanks de regen kijken we als organisatoren terug op een geslaagde en gezellige dag!

We danken dan ook iedereen voor de aanwezigheid en gezelligheid!

 

Hartelijke groeten,

Stephanie, Nelleke en Maaike

Initiatief uitgevoerd
10 juli 2021

Organisator
Maaike Peerbolte

Locatie
Grasveld bij de Rosweide

Opgehaald bedrag
€ 1500,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

085 - 3031 490

helpdesk@seghwaertdoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Seghwaert Doet