Statistieken

initiatieven gestart
14
initiatieven sparend
0
initiatieven geslaagd
14
initiatieven niet geslaagd
0
initiatieven afgekeurd
2
totaal gedoneerd
€ 13972,50
donaties
479
vrijwilligers
3
middelen gedoneerd
2
cheques geactiveerd
666

Seghwaert Doet is het platform voor inwonersinitiatieven in Seghwaert

Via deze site kunnen inwoners van de Weiden-, Tuinen- en Vaartenbuurt in Seghwaert met initiatiefnemers geld ophalen voor hun initiatief, vrijwilligers werven en middelen verzamelen om hun initiatief uit te kunnen voeren.

In Seghwaert starten we in het kader van wijkgericht werken in een drietal buurten met ‘Seghwaert Doet’. Volgend jaar wordt besloten of we hier ook in andere buurten aan de slag gaan. In oktober ontvangt elk woonadres in de buurten Weiden, Tuinen en Vaarten een cheque t.w.v. € 25,00 van Seghwaert Doet in de brievenbus. Via deze website kun je samen met je buurtgenoten sparen voor initiatieven die jouw straat of buurt nog mooier, leuker of beter maken en voor meer contact met buurtgenoten zorgen. Spaar bijvoorbeeld voor een leuke sportmiddag met de kinderen of om gezamenlijk je straat op te fleuren met nieuwe planten en bloemen.

Wij willen je graag betrekken bij het behouden en verbeteren van de leefbaarheid in de buurten. Via Seghwaert Doet kun je eenvoudig en snel zelf een bijdrage leveren. Heb je een leuk idee? Verzamel dan zo veel mogelijk medestanders en cheques voor een initiatief in jouw buurt. Hoe meer mensen, hoe meer cheques, hoe grotere en leukere initiatieven je kan organiseren. Samen maken we Seghwaert!


Blijf op de hoogte van initiatieven in jouw buurt

Op deze site vind je bestaande en nieuwe bewonersinitiatieven in Seghwaert. Je ziet welke initiatieven binnenkort plaatsvinden en leest leuke verslagen van initiatieven die al zijn uitgevoerd. Zie je een initiatief waarvan je graag op de hoogte blijft? Klik op het groene vinkje met ‘Volg dit initiatief’ rechts bovenin op de informatiepagina van het initiatief. Je ontvangt dan automatische meldingen en updates van de initiatiefnemer via de e-mail.

Als je een account aanmaakt of je aanmeldt in het menu rechts op de site, ontvang je automatisch een e-mail wanneer een nieuw initiatief in jouw buurt is aangemeld op de site.

 

Steun initiatieven van buurtgenoten

Via Seghwaert Doet kun je initiatieven helpen door:

Je cheque te doneren. >>
Je op te geven als vrijwilliger bij initiatieven. >>
Middelen, zoals materiaal, gereedschap, apparatuur of producten beschikbaar te stellen. >>

 

Heb je zelf een goed idee dat jouw buurt nog leuker, mooier of beter maakt en zorgt voor verbinding in de buurt?

Meld je initiatief aan op deze site. Binnen een week neemt de wijkregisseur van gemeente Zoetermeer contact met je op en na goedkeuring komt jouw initiatief op de site te staan. Inwoners en organisaties die een account hebben op www.seghwaertdoet.nl ontvangen via de e-mail een oproep om je initiatief te steunen. Start een initiatief en gebruik Seghwaert Doet om:

-    Geld in te zamelen
-    Vrijwilligers te werven
-    Middelen te vragen

Natuurlijk moet je zelf wel campagne voeren en promotie maken om voldoende cheques te verzamelen en je initiatief onder de aandacht te brengen. Je kan je initiatief via www.seghwaertdoet.nl makkelijk delen via de e-mail of sociale media. Op deze site vind je hier onze tips hoe je je campagne op kunt zetten om mogelijke donateurs en vrijwilligers te werven voor je initiatief.

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

085 - 3031 490

helpdesk@seghwaertdoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Seghwaert Doet