Met en voor de Buurt!

Op zaterdag 29 mei heeft de buurtsportdag plaatsgevonden. Deze sport- en speldag is tot een succes geworden met alle regels die golden in acht genomen. We hebben het programma hier en daar moeten wijzigen, maar dit heeft alleen maar een positievere invloed gehad op de uiteindelijke uitwerking.

We hadden de sportdag verplaatst vanwege het weer naar 29 mei waarop we geweldig weer hadden. Tijdens deze dag en de weken erop hebben we alleen maar lovende reacties verkregen en kijkt iedereen uit naar een volgende keer. Dit omdat vele elkaar hebben leren kennen en erachter kwamen dat men dicht bij elkaar woonden en de kinderen met elkaar speelden. Dit soort evenementen zijn goud waard voor de sociale controle. Door deze dag hebben we veel mensen in contact met elkaar en de buurt gebracht. 

Het plaatsen van een goaltje voor jeugd in de buurt heeft helaas minder goed uitgepakt. Op de beoogde locatie ontstond overlast, waarna het goaltje in overeenstemming met de omwonenden weer weggehaald is. We gaan nu met de gemeente zoeken naar een passende oplossing.

Initiatief uitgevoerd
14 mei 2021

Organisator
David Stevenhagen

Locatie
Het zal op meerdere plaatsen in de wijk plaatsvinden.

Opgehaald bedrag
€ 977,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

085 - 3031 490

helpdesk@seghwaertdoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Seghwaert Doet