Doe mee aan de pitchbijeenkomst!

7 oktober 2020

Ben je benieuwd welke ideeën er zijn in Seghwaert met de cheques van € 25,-? Doe mee aan de online pitchbijeenkomst op woensdag 28 oktober om 19.30 uur en schrijf je in! We nodigen iedereen met een goed idee uit om een korte pitch van maximaal twee minuten te houden. Hierin kun je vertellen wat je precies wilt doen én waarom JIJ de cheques hard nodig hebt. Iedereen met een initiatief op Seghweart Doet die een pitch houdt, krijgt van de gemeente alvast een extra donatie van € 50,-. Heb je zelf (nog) geen idee? Dan is dit de uitgelezen kans om te kijken wie jouw cheque het meest verdient. Help je buurtgenoten en doneer je cheque aan het initiatief van jouw keuze!

Hoe werkt de pitch?
We organiseren deze online bijeenkomst via een livestream op YouTube. Wil je jouw idee pitchen aan je buurtgenoten? Neem dan contact met de helpdesk van Seghwaert Doet via 085 – 30 31 490. We vragen je om een korte pitch van 1 á 2 minuten voor te bereiden. Dit kun je doen door een video op te nemen met je telefoon óf je kan dit live in de uitzending doen. Na je pitch tijdens de bijeenkomst houden we een kort interview met je waarin je jouw initiatief nog eens goed kan toelichten. De kijkers van de livestream kunnen je ook vragen stellen of je helpen met ideeën.

Voor je pitch ontvang je van ons vooraf aan de uitzending een link. Met je telefoon, laptop, PC of Mac (met webcam) kom je live in de uitzending. Je hoeft hiervoor niets te installeren. Als je je opgeeft om te pitchen, lopen we alles met je door en doen we samen een test.

Pitchvideo opnemen
Als je wilt kun je een pitchvideo opnemen. Doe dit bijvoorbeeld op de locatie waar je je idee wilt uitvoeren. Een filmpje kun je eenvoudig opnemen met je smartphone, webcam of foto-/videocamera. Als je een initiatief aanmeldt op Seghwaert Doet, kun je jouw video uploaden via het online aanmeldformulier. Wij plaatsen het dan automatisch op YouTube en maken hem zichtbaar op de pagina van jouw initiatief.
In het filmpje wil je niet alleen vertellen WAT je gaat doen, maar ook waarom JIJ dat gaat doen. Mensen zijn eerder geneigd om je initiatief te steunen met hun Seghtwaert Doet cheque als ze weten wat jou drijft om je initiatief uit te voeren. Waarom is het zo belangrijk dat jouw initiatief uitgevoerd wordt? Als je tips nodig hebt, kun je contact opnemen met de helpdesk van Seghwaert Doet.

Meedoen aan de online bijeenkomst
De livestream vind je achter deze link: https://youtu.be/ZmtePRoihpI. Kijk de livestream (bij voorkeur) op je computer, laptop of tablet. Schrijf je via deze link in, dan houden we je op de hoogte. Je kunt op de avond zelf vragen stellen en meepraten via Mentimeter. Hiervoor gebruik je het beste je smartphone. Tijdens de avond leggen we precies uit hoe het werkt.

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

085 - 3031 490

helpdesk@seghwaertdoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Seghwaert Doet